Onze praktijk

Over ons

Sinds april 2016 zijn wij gestart met Tandartspraktijk Heeten.
Het team van Cees en Marike Nelis heet u van harte welkom!
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 0572 214020.

Spoedklacht

Voor de spoeddienst is Tandartspraktijk Heeten aangesloten bij de Tandartsenkring Salland
Onder spoedklachten wordt verstaan ONGEVAL, NABLOEDING of ACUTE PIJN.
De spoedeisende hulp is met nadruk niet bedoeld voor uitgevallen vullingen, cosmetische correcties en chronische pijnklachten.

Vraagt u bij het maken van een afspraak welke betalingsmethode de tandarts hanteert. In de meeste gevallen moet er contant worden voldaan. Legitimatie is noodzakelijk.

De diensttijden zijn door de week van 17.00 tot 8.00 uur, in het weekend en op feestdagen de gehele dag. Voor klachten kunt u alleen tijdens de diensturen contact opnemen met 0572 395932, u wordt dan doorgeschakeld naar de telefoon van de dienstdoende tandarts.

Kijk voor dienstrooster en voorwaarden op weekend dienst tandartsen

Buiten de diensttijden van de spoeddienst hebben wij graag dat u ’s ochtends al contact met ons opneemt zodat wij u wellicht nog dezelfde dag kunnen helpen. Mocht u ons helemaal niet kunnen bereiken stuur dan een email naar info@tandartsheeten.nl

Tarieven en Betaling

Tarieven: klik hier
Betalen: De assistente geeft u direct na uw behandeling de factuur mee, zodat u zelf inzicht heeft in de gemaakte kosten.
Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Daardoor heeft u voldoende tijd om de factuur te declareren bij uw zorgverzekeraar en de betaling te voldoen aan ons.