Welkom bij tandartspraktijk Heeten.

Vanwege landelijk beleid Corona virus is Tandartspraktijk Heeten vooralsnog gesloten.

Wij zijn overdag tussen 8 en 17 uur bereikbaar via 0572 214020 alleen voor spoedgevallen waaronder:

Ongeval (Trauma), Nabloeding na een behandeling, Ontsteking met dikke wang

De spoedeisende hulp is met nadruk niet bedoeld voor uitgevallen vullingen, cosmetische correcties en chronische pijnklachten.

Buiten de genoemde tijd na 17 uur door de week, in het weekend en op feestdagen neemt u hiervoor contact op met de dienstdoende tandarts van de Kring Salland op 0572 395932. U wordt dan doorgeschakeld naar de telefoon van de dienstdoende tandarts.

Hiermee nemen wij deel aan het beleid voor het inperken van de verspreiding van het Coronavirus. Wij rekenen op uw begrip.

U zoekt een vertrouwde tandarts dichtbij voor u en uw hele gezin. Wij bieden u tandheelkundige zorg voor jong en oud, waarbij de beste kwalitatieve zorg voorop staat.
Bij ons kunt u terecht voor algemene tandheelkunde voor het hele gezin. Wij nemen nog nieuwe patienten aan. De praktijk is ruim opgezet en plannen genoeg tijd voor iedereen.
Wij schenken extra aandacht aan mondgezondheid en preventie.

Mocht u nog vragen hebben na het bekijken van de website, neem contact met ons op: info@tandartsheeten.nl

Het team van Cees en Marike

Op welke dagen zijn jullie open?

De behandeldagen zijn woensdag en vrijdag, afhankelijk van de vraag gaan wij uitbreiden naar vijf dagen per week. Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar.

Sturen jullie mijn rekening door?

De receptioniste of assistente geeft u direct na de behandeling uw factuur mee, zodat u inzicht heeft in de gemaakte kosten. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Dat geeft u voldoende tijd om de factuur te declareren bij de zorgverzekeraar en de betaling te voldoen aan ons.

Klik hier voor onze werkwijze

Wat moet ik doen bij kiespijn?

Wij hebben graag dat u ’s ochtends al contact met ons opneemt, zodat wij u wellicht nog dezelfde dag kunnen helpen. Mocht u ons helemaal niet kunnen bereiken, stuur dan een email naar info@tandartsheeten.nl.

Klik hier voor spoedgevallen

Waar kan ik terecht voor vragen?

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contact pagina.

Bent u geïnteresseerd?